TERMELÉS GARANCIA

Az egy éve alatt megtermelhető energia mennyiségére garanciát vállalunk, ezzel is biztosítva annak tényét, hogy az általunk felszerelt konstrukciók valóban hatékonyan működnek.

A garancia lényege, hogy az általunk méretezett rendszer várható villamosáram-termelését előre megadjuk, s amennyiben a negatív különbség meghaladja az 5%-ot az ígért és a működés során mérhető számok között (tehát kevesebbet termel az ígértnél a rendszer), minden további nélkül megtérítjük Önnek a mindenkori villamos energia áraknak megfelelő különbözeti összeget.

Egy másik lehetőséget is felkínálunk. Amennyiben az jelzett 5%-os különbség jelentkezik, akár azt is megoldhatjuk a készpénzfizetés alternatívájaként, hogy ingyenesen bővítjük rendszerét a kívánt termelés elérésének érdekében.

Mindezzel igyekszünk jól láthatóvá tenni megrendelőink számára, hogy napelemeink valóban hatékony konstrukciók, amelyek energiatermelésének sikerességét illetően nem lehet okunk a kételkedésre. Ami Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban bizonyított, az nem fog csődöt mondani hazánkban sem.