Rólunk

A Napvillany Kft. 2009-ben jött létre, a mai napig harmonikusan működő családi vállalkozásként. A PÉBÉ Mérnöki Bt. már tizenkét éve működik gördülékenyen, s Kft-nket a mérnöki munkafázisok gyakorlati elvégzésének önállósítása végett hoztuk létre.
A PÉBÉ Mérnöki Bt. már hosszú ideje foglalkozik energetikai tanúsítások készítésével, energetikai audittal, műszaki vezetéssel, villamos tervezéssel és mindezen területekhez kapcsolódó ellenőrzésekkel. Bt-nk jelenti tehát az alapot, melynek megteremtését követően a Napvillany Kft. megkezdheti napenergiát hasznosító rendszer kiépítését és telepítését.

Hitvallásunk alapvető részét képezi a megrendelőinkkel való közvetlen kommunikáció, s a minden körülmények között evidenciaként értelmezett segítségnyújtás. Jól tudjuk, hogy munkánk sokrétű és összetett fázisaival kapcsolatban igen sok kérdés merül fel megbízóinkban, akik szeretnének a lehető legtöbb információt megtudni arról, hogy pontosan hogyan működik majd a rendszer, illetve valóban lehetséges-e, hogy idővel ne kelljen majd villanyszámlát fizetni.

Kérdéseit mindenkor szívesen fogadjuk, s részletekbe menően elmagyarázzuk, hogy egész pontosan miért is érdemes ma áramigényeinket a napenergiára alapozni.

Napelem falu

A Napvillany Kft. azért jött létre, hogy minél több magyar háztartást tudjon segíteni a zöld energiára való átállásban. Nincs már messze az idő, amikor minden otthon tetején napelemek gyűjtik majd az energiát, s a lakók szinte semmilyen módon nem függnek majd az áramszolgáltatók árkalkulációitól.
Az általunk telepített rendszerek összegyűjtik, illetőleg előállítják a lakás szükségleteihez elegendő villamosenergiát, majd visszatáplálják azt a hálózatba. Így Önnek csupán azt a különbözetet kell kifizetnie, mely a fogyasztás és a termelés között keletkezik (persze, ha az plusz összeg a szolgáltató javára).
Amennyiben ideális fekvésű házról van szó az éves napsütéses órák számát tekintve, a különbözet elérheti a nullát is, ami annyit jelent, hogy nem kell fizetnie az elfogyasztott villamosáramért.

Eco

Tegyünk együtt azért, hogy kevesebb feleslegesen felhasznált energiával kelljen elszámolnunk életünk során! Csatlakozzon azok közé, akik már évek óta sikeresen alkalmazzák napelemeinket, így spórolva közel sem elhanyagolható összegeket, s nem utolsó sorban példájukkal segítve az ország lakosságát a zöld energiára való rugalmas és hatékony átállásban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.